Super oppskrift! Bringebær sorbé :)

 

På kurset i regi av norsk proteinintoleranse traff jeg denne kjempehyggelige damen. Sammen spiste vi dessert rull og bringebær sorbé til dessert. Den ene oppskriften skal dere få nå.

500 gram frosne bringebær.

2 dl rissirup eller 1 dl agavesirup eller 2 dl sukrin eller 1 1/2 ts stevia (vi brukte stevia).

2 dl mandler uten skall kjørt i mikser med 4 1/2 dl vann til du får mandelkrem eller bruk havrefløte (anbefales ikke for de som ikke tåler gluten).

Litt ekte vaniljepulver.

Kjør alt sammen i en kraftig hurtigmikser/kjøkkenmaskin Serveres med en gang!

Dette er rett og slett sinnsykt godt!!! Uten melk, uten gluten og uten tilsatt sukker 🙂 

For deg som ikke tåler melk og vil lage deg din egen iskrem er dette helt fantastisk. Servér til venner og de blir kjempefornøyde!

Publisert under Oppskrifter

Comments are closed.

Om bloggen



Hei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!