Mina Hadjians sunne høst. Del 7: Vi går inn til kroppsanalyse og matintoleransetest

 

Da er vi kommer til neste del av de undersøkelser som ble gjort av Mina før endringer ble satt i gang. På Curves på Lysaker gjorde vi en figuranalyse. Mina fikk også gjort en matintoleransetest  (mer om den senere).  Jeg syner figuranalysen gikk fint 🙂 Nå er jo ikke Mina så stor. 

Mina Hadjian måles her av Sarah Hanson.

 

Jeg er helt mør idag! Har vært hos naprapat/massør. Før neste harde treningsperiode skal han få kna og presse. Har jo ikke tid til sånt når man skal trene 6 ganger i uken 🙂 Har såkalt treningspause i 3 uker, men jeg kan jo ikke sitte på r…. for det så imorgen bærer det på trening igjen. Nå er det, skal vi se… 5 dager uten trening. Men det var faktisk litt godt 🙂 

God kveld hilsen Tina

Publisert under Mina Hadjians sunnere liv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!