Mandagens frokost :)

Havre & quinoa med honning og mandler + 2 kiwi og en paprika.
Med kiwi og paprika til denne frokosten tar kroppen bedre opp jernet som er i grøten. Det er kjempeviktig jenter å lære hvordan man skal kombinere maten for å få best utbytte av den. I tillegg til å øke jernopptaket er faktisk to porsjoner av dagens «fem om dagen» unnagjort. Ikke vanskelig i det hele tatt.

Men paprika til frokost? Ja, det fungerte veldig fint 🙂

Frokost 11.01.10

Publisert under Uncategorized

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!