Treningskvalmen…….

Jeg er fortsatt støl etter fredagens trening, både i magemusklene og låret. Men hvorfor kun det høyre låret? Ja, ja jeg får være støl der kroppen vil.
Vet du hva, det var så slitsomt på trening fredag. Hadde ikke trodd jeg skulle bli så gåen. Men det ble jeg så det holdt! Etter 1/3 av treningen kjente jeg kvalmen. Etter 2/3 av treningen måtte jeg legge meg ned med hodet på treningssekken og slappe av. Etter endt trening satt jeg og lagde grimaser p.g.a. kvalme. Vet ikke om jeg har lyst til å legge ut et kvalmebilde, men nedenfor ser dere jeg måker snø.

Jeg fikk beskjed fra treneren å ta en joggetur igår, dersom været tillot det. Eh, ikke i verden om det var mulig igår. Da ble det oppvarming på spinningsykkel i stua med styrke etterpå. Idag skulle jeg slappe av og det har jeg forsåvidt gjort bortsett fra å massere og tøye en viss annen person 🙂 🙂

Imorgen kommer heldigvis Marie tilbake på trening. Gleder meg til du er tilbake Marie! Marie er den andre personen jeg trener med. Hun står i rosa overdel på bildet under. Jeg står til høyre.

Sommer 09. Lillestrøm stadion

Nå skal det snart spises håper jeg!

Publisert under Hverdagsliv, Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!