Costume awards 2010

Igår var jeg på Costume awards.
Heldigvis spiste jeg en kjempemektig, hva skal jeg kalle det, protein-fett-smoothie før vi dro. Det var jo ikke mat som sto i sentrum på denne tilstelningen!
Før festen var jeg og fikk ordnet hår og make-up i Jan Thomas Studio. Kjetil og Gina hjalp meg å sette opp håret slik at det skulle se ut som at jeg hadde gjort det selv! 🙂 Tusen takk skal dere ha! Make-up hjelp fikk jeg av Ida Marie som dere ser på bildene under.

Ida-Marie og meg

Her ser dere Ida Marie som jobber som make-up artist i Jan Thomas Studio

Meg og Ida-Marie

Nå ble jeg sulten etterhvert og var glad da jeg fikk øye på bordet med mat, men obs, her er det jo mat som Tina ikke spiser… 🙁 Ost og salami! Jeg spiste osten likevel og tok senere en kapsel med fordøyelsesenzym, så nå er jeg spent på hva som skjer. Om symptomene på melkeinntak kommer, eller om de iallefall blir svakere….Jeg håper det beste!

Mat på costume awards
Bordet med mat på Costme awards

Forresten må Vanessa Rudjord være en av norges vakreste damer. Hun er så skjønn og vakker!
Sivert Høyem vant prisen for best kledde mann. Det kan jeg ikke uttale meg om, men han har en flott stemme iallefall.

Én urettferdig ting mellom kvinner og menn. En mann skal på fest; han dusjer finner frem klærne og er ferdig. Han kommer hjem, tar av seg klærne, pusser tennene osv, går og legger seg og sover. Mens mennene sover er ikke vi andre kommet halvveis engang. Jeg tror jeg tellte 31 spenner i håret som skulle ut. I tillegg er det best å dusje for å ta av make-up`en. Der er verden litt urettferdig, ting tar så mye lenger tid for oss…..
For å spare tid kanskje jeg skulle få meg en ny make-up fjerner……

Ha en fin fredag!

Publisert under Hverdagsliv, Uncategorized

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!