Godt godteri, karakter 5

Nå er ikke jeg en storforbruker av godteri, det vet alle som kjenner meg. Da jeg var på costume awards torsdag kveld fikk vi med en bag med ulike produkter og deriblandt en godtepose fra Malaco.
Det flotte med «Truly Sweet & Sour» er at den ikke smaker overdrevent. Den smaker ikke SØØØØTT, den smaker søtt og litt surt, men mildt. Eh, den ene gikk som fredagsfrokost. Jaja, shit happens!

Tryly Sweet & Sour

Ha en fortsatt god lørdagskveld!

Publisert under Karakterer til ulike matvarer/produkter

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!