Hva er dette?

Dette ser rart ut ikke sant? Det var jo derfor jeg tok bilde!
1 avocado, 1 banan, noen mandler, noen pistasjnøtter, noen valnøtter og litt melkefri vaniljesaus på toppen. Alt ble dette most og blandet med en stavmikser sammen med ca. 1,5 glass vann. Friskt, godt og sunt (uten vaniljesausen iallefall). Dette kan passe som en frokost, en lunsj eller som for oss; en kvelds 🙂

Vitaminer, mineraler og fettsyrer kan jeg beregne, men det orker jeg ikke nå. Næringsrikt er det!

Dette skal bli en smoothie

Hvorfor kjøpe smoothie når man lager selv på 5 minutter?

Smoothieingredisenser

Publisert under Oppskrifter

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!