Deilig restaurant i Macclesfield

Macclesfield er et sted utenfor Manchester hvor flere fotballstjerner visstnok bor. Vi tok taxi fra hotellet til en restaurant der ikveld. Den het Village restaurant.
Forretten og desserten var kjempegod, men nå har jeg lært fra feilene mine. Indisk og asiatisk mat har ikke vært mitt beste valg i England. De lager det altfor sterkt, selv om det kalles medium.

Jeg håpte å se noen fotballstjerner på restauranten, men neida det skjedde ikke. Neste gang kanskje for jeg drar gjerne tilbake til området en gang når det er lyst og jeg kan se husene og naturen.

Det er litt uvanlig for en nordkvinne at husene er så dårlig opplyst. I Norge er det jo masse lys i alle rom. Det er koseligere.

Treningen gikk fint idag den ved hjelp at noen «oatcakes» jeg kjøpte igår. De ligner veldig på norsk pannekake bortsett fra at de ikke inneholder egg, melk eller sukker ( joda, det er fortsatt mulig at det ligner selv uten de ingrediensene) 🙂

Føler meg litt handikappet uten kamera 🙁

God natt!

Publisert under Uncategorized

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!