Ikke Macclesfield, men Prestbury

Okei da, det het vist ikke Macclesfield, men Prestbury. Restauranten het Prestbury Village restaurant.

Bildene fra denne turen er av diverse kvalitet da de er tatt med mobilen :/

Slik ser det ut utenfor restauranten
Prestbury Village restaurant

Man blir beroliget av at det står nederst på menyen at man skal si fra dersom man har allergier. Reisefølget mitt fortalte at han ikke kan spise hvitløk og fikk spesiallaget saus. De lager dermed maten på stedet og serverer ikke oppvarmet ferdigmat kjøpt inn i store kvanta.

Forretten min var «Roast squash & Feta Filo Parcels caramelised red onion & balsamic reduction»:
Forrett

Middagen var dessverre altfor sterkt til å kunne nyte smakene i den.

Hovdrett

Thai Massaman chicken med diverse krydder, nøtter og grønnsaker.

Jeg hadde lyst til å velge en spicy dessert, men med tanke på den sterke hovedretten gikk jeg for en lime-ostekake, hvilket jeg ikke angret på!
Desserten

Skal du til Manchester så er det sikkert fine restauranter i byen, men denne restauranten var anbefalt av ei som har jobbet i bransjen…..

Ha en fin torsdag!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!