En slitsom dag

Dette har vært en lang arbeidsdag!
Har lyst til å fortsette å jobbe, men må vel være fornuftig og gå for å sove………..
Mens jeg jobbet tidligere idag skulle jeg lage te. Jeg lagde en kopp te av eukalyptus og en kopp te av fennikel, og glemte det helt bort! Så da jeg endelig husket at jeg hadde laget te hadde de trukket altfor lenge.
Jeg var sliten, eukalyptusteen smakte dritt og luktet kattetiss! Gøy eller? ÆSJ
Sånn kan det gå…….. 🙂

Her er noen bilder fra en dag jeg ikke var sliten! Det er Christopher som har sminket meg!

Meg og Christopher

God natt!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!