40 år gammel OL-deltaker

Den eldste OL-deltakeren i den norske troppen er 40 år og 2 mnd. Er det gammelt?

Én ting jeg liker er når mennesker gjør ting de liker selv om andre mener de er for gamle. Anita Valen for eksempel, hun hadde et langt opphold i sykkelsporten før hun startet igjen. Da tenkte ikke folk at det skulle lykkes så godt som det gjorde. Derfor setter jeg pris på at folk står på selv om andre er negative!

Jeg skjønner poenget med å begynne med en sport/idrett tidlig, men jeg skjønner ikke poenget med å ikke prøve selv om andre mener det er for sent!!!!!!
Så det så!


Meg og Anita Valen i finalen til «skal vi danse?»

Publisert under Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!