Kaffekunst

Jeg drikker ikke kaffe, liker det ikke rett og slett.
En god kopp te derimot kan jeg kose meg med!

Jeg må faktisk sove veldig tidlig idag. Har vært mye jobbing. + at det er trening kl. 10.15 imorgen (TIDLIG).
De som kjenner meg vet at jeg ikke er glad i å trene tidlig, men når vi er to som trener sammen så får vi det til å passe så godt vi kan med hverandres jobber. Kjekt 🙂

Kos dere med kreative kaffekunster;

God natt! Hilsen Tina

Publisert under Filmsnutt, Hverdagsliv, Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!