Vega fairfood – karakter 5

Idag spiste vi på Vega fairfood i Oslo. Vi hadde fartet rundt og var såå sultne!

På dette stedet kan man spise for 99,- kroner. Man velger da buffét og velger fritt fra kald mat, varm mat og suppe. Maten er veldig fristende! Flotte farger, ferskt og GODT!

Atmosfæren er veldig rolig så det er et sted hvor man virkelig kan slappe av. Alt er vegetarisk og ofte vegansk. Da tenker nok mange at man ikke blir mett, men jeg skal love deg at man blir mett av å spise her. Man blir i tillegg mett på en bra måte. Man blir ikke «tung-mett».

Har du matallergie eller matintoleranse og er bekymret for at en av rettene inneholder noe du ikke kan spise er det bare å ta tak i noen som jobber der. De finner raskt ut hva retten inneholder. Begge gangene jeg har vært der har kokken vært ute og ordnet med maten så det er ikke vanskelig å få svar! Men det kan hende du må spørre på engelsk.

Her ser du disken med kald mat. Det er en beskjed over den ene retten om at den inneholder fetaost og dermed ikke er vegansk!

Disken med kald mat og pickles:

Dette er disken med varmmat. På høyre side ser man en oversikt over maten.

Dette skiltet gir en beskrivelse av dagens mat:

MIn mat:

Vår mat:

Jeg anbefaler virkelig dette stedet!

Publisert under Glutenfritt, Matallergi/-intoleranse, Spisesteder

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!