Spis sunt for blodårene dine!

Nå er det mange ting man kanskje må endre for å påstå at man spiser sunt for blodårene sine. Jeg har vært på sykehuset to ganger for å besøke et familiemedlem. Jeg synes det er så trist å se så mange syke mennesker! Og samtidig blir jeg inspirert til å spise sunt. Mange sier (som en unnskyldning??) at det ikke er noe vits i å spise sunt for dermed å leve lenger. Saken er jo ikke bare å leve lenger, eller sagt på en annen måte «å legge år til liv». Det er jo veldig viktig «å legge liv til år»!

Nedenfor er en plakat som hang på avdelingen. Det grønne området forteller om hvilke tiltak vi kan gjøre selv for å bremse utviklingen av åreforkalkning.

Litt nærmere.

Kostrådene:

På bildene under ser dere ser dere noe av det vi spiste på søndag 🙂 🙂 Jeg elsker urter 🙂 🙂
Var hos venner og spiste 🙂 Det er alltid hyggelig med nye smaker og andre retter enn det man vanligvis lager.
Forresten skal jeg gi dere oppskrift på en FANTASTISK suppe,. Jeg må bare få opskriften selv først. Basisien var tre matvarer, eeeeeeh…….. den ene var kikerter mens den andre er søtpotet, den tredje?? Og så tilsetter man ulike urter, alt etter hva man har. Men oppskrift, ja den må jeg skaffe, for suppen er supergod og sunn for hele kroppen….


Good night! Imorgen skal jeg spise amaranthgrøt med honning og nøtter til, til frokost. Det er litt rart og uvant, det skal jeg innrømme! Men veldig godt for kroppen!

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!