Amaranth til frokost. Eh…..

Jeg overlever å spise det til frokost, men siste delen av bollen måtte jeg faktisk tvinge i meg. Til amaranthens forsvar må jeg si at jeg ikke er glad i frokost og at jeg ikke er så glad i grøt. Derfor kan det godt hende det fungerer fint for dere. Skulle nok prøvd med litt krydder oppi! Eller knuste nøtter, for nå spiste jeg nøttene etter grøten.

Tørre amaranthfrø:

Det passer nok bedre i brød, rundstykker eller supper. Jeg skal teste ut amaranthen mer selvfølgelig, men inntil videre dropper jeg det som frokost!

Slik ser de ut når de er kokt i vann:

Amaranthgrøt med honning:

Ja sånn kan det gå når man tester nye ting, ikke alt blir like vellyket!

Publisert under Glutenfritt

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!