Rare «gaver»

Jeg har gitt en rar gave tidligere, faktisk for noen måneder siden. Jeg fikk kjøpt gaven i Oslo på et museum. Gaven er den tingen jeg syntes det var gøy at noen gjettet på hva var for noe 🙂 Jeg setter inn et nytt bilde;

Nå skal dere få et stort hint; det tilhører mineralriket og dyreriket (jeg tror ikke det blir så feil å si det???)
Noen som vil ta en sjans på å finne ut hva dette er?

Hvis du skulle få en litt annerledes gave en gang, hva skulle det vært?
En pose med med grønnsaker, en eske med grønnsaker, en trillebår med grønnsaker eller en bil full med grønnsaker? Nei, det høres ikke sannsynlig ut, derfor ble en mann stoppet og gitt en bot på 3000 kroner samt at han måtte gi fra seg grønnsakene da han ble stoppet i tollen med 310 kg grønnsaker. Det hjalp ikke å påstå at det var en BRYLLUPSGAVE…….eller kanskje ikke direkte en bryllupsgave, men en gave til et bryllup!
Ikke lett å finne ut av det. Er det ikke bedre å kjøpe grønnsakene friskere i Norge enn å drive å frakte rundt på dem?

Ikke lett å finne ut av den!
Jeg kjøper grønnsaker når jeg er i Sverige, spesielt rød løk. Andre ting er fersk hvitløk og grønnkål rundt juletider (svenskene har en tradisjon for å bruke grønnkål til jul). Jeg handler (tro det eller ei :)….) litt annerledes enn de fleste når jeg er der! 🙂

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!