Gårsdagens matvarehandel :)

Lurer du på hva som havner i kurven når jeg handler? Jeg spiser mye linser, nøtter og krydder slik at handlekurven er deretter. Chilenske valnøtter er bedre enn de amerikanske. Iallefall nå som de chienske er ferske. Oliven kjøpes også fra Carl Heftye på Karl Johan da jeg synes de er gode 🙂 De selges i løsvekt men kan også kjøpes i en hel uåpnet pakning på , var det 8 kg? Den pakningsstørrelsen passer vel ikke de fleste, men den passer oss godt! 🙂

Sitroner, honningmelon og persille (og koriander, men det vises ikke):

Kikertmel, røde linser, agurker og chilenske valnøtter samt litt gul kvede i bakgrunnen:

Kvede, bok choy, eple, pistajnøtter, oliven med hvitløk, basilikum og ingefær.

Tamarind, persimon, økologisk basmatiris, granateplepuré og blomsterte.

Det som ikke vises på bildet er nellik. Jeg skal lage mer indisk mat fremover og da er det bare å kjøpe ingredienser å fylle opp med krydder!

Nam nam 🙂

Publisert under Hverdagsliv

2 comments on “Gårsdagens matvarehandel :)

  1. lovelyliller: trening ,mat og morro. on said:

    og så fargerikt og ikke minst eksotisk! 😀 hva bruker du kikertmelet til?

  2. Tina Hamelten on said:

    Vi bruker kikertmelet til å lage fransk pannekake, Cossa. Det er en oppskrift på bloggen her. Du kan blande inn mye ulike krydder og annet for å endre smak fra gang til gang.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!