Språkquiz

Jeg synes navnene på disse språkquizene blir litt rare. Feminin og maskulin. Den feminine handler om helsetemaer som en lege, sykepleier uansett om man er mann eller kvinne klarer like bra. Det handler kun om kunnskap. Vel, dere kan teste dere selv! Gøy er det uansett hva de kaller quizene 🙂 Se om du slår meg !!?? Jeg fikk 12 av 12 mulige rette på den feminine språkquizen og 11 av 13 rette på den maskuline språkquizen. Ikke så verst det 🙂

Feminin språkquiz

Maskulin språkquiz

Jeg elsker spørrekonkurranser!

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!