Dette er idag en kopi av Freds blogg, rett og slett fordi det jo var fine bilder. Sammen med meg på bildene ser dere Emilie og Sindre. Jeg skal ikke si hva vi ser etter i håret til Sindre…men ikke noe farlig! Fred ringte og hadde ikke mer pads enn til to kunder så da måtte jeg ut og levere da!Forresten, matintoleranse – sant eller usant? Matintoleransetest – tull eller hjelper det folk? Hmmmm, hva tror du? Kommer mer på det temaet fremover.

Publisert under Hverdagsliv

2 comments on “

  1. Spennende at det kommer mer om matintoleranse:). Har du noe kjennskap til York-testen? Kunne du isåfall ha skrevet litt om den?
    Jeg lurer bl.a. på om intoleransene er konstante, eller om man tar f.eks testen i år, og at resultatene slår annerledes ut neste år. Det blir dyrt å ta den mange ganger.

  2. Tina Hamelten on said:

    Hei!
    Ja, jeg kjenner yorktesten godt og kan skrive litt om den til uken!

    Hilsen Tina

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!