Detta er godt!

Dette er veldig godt. Jeg lover! Og det er uten melk, gluten og hvete. Hmmm, jeg trodde det skulle være uten egg også….men det er for sent å sjekke nå da jeg har kastet pakningen.


Karakter? Hmmm, den siste spiste jeg opp for noen dager siden. Karaktergivning blir liksom bedre rett etter at man har spist noe (hvis ikke det er så godt at man gir det en 7-er og husker det i månedsvis fremover da).

Okei, la meg iallefall gi en 5-er, som beveger seg mot 6-ern!

Publisert under Karakterer til ulike matvarer/produkter, Produkttips, Uncategorized

2 comments on “Detta er godt!

 1. Tove-Lise on said:

  Hei, Tina!

  Hvor har du kjøpt denne kjeksen? =)

 2. Tina Hamelten on said:

  Hei!
  Jeg fikk den på en utstilling, men jeg har sett den på Ica nær på Frogner så da kan det jo hende de har den i andre Ica nær butikker også.
  Beste måten å finne den på er vel å ringe Alternativ-mat As som importerer den og spørre hvilke butikker/kjeder som har den 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!