Min påske

Min påske bestod stort sett av søvn, mat, et par turer i skogen og familie.

Vi fikk et flott egg i gave på torsdag og åpnet det ganske raskt 🙂 Mm, farlig å skrive om slikt for nå merket jeg at jeg vil gå og spise mer av det som ligger i kjøleskapet….

Svenr på innsjøen var også et avslappende «middel» helt til vi fant ut at det var 4 av dem og de begynte å krangle.


Det flotte med å ikke reise etter snø i påsken er blant annet at man får nyte starten på det grønne inne i skogen 🙂


Og en grønn sommerfugl:


Den som trodde bambi bare var snill, de spiser nemlig blomstene til folk bortover i hager og hytter..

Klokka er 19, jeg er mett etter linsesuppe med gulrot og purre og føler at jeg ikke har lyst til å gå på trening 🙁
Men Maria Korban som jobber i SATS minnet meg på om at programmet Sporty startet idag på Tv2, så det sitter jeg jo og ser på nå, eh ok da jeg skal gå på trening idag!! Jeg så et SATS-senter som har inne-parkour, det så jo ut som skikkelig bra trening. Det vil jeg prøve, men kommer IKKE til å gjøre det ute!

Ellers har jeg fått bokpakken min fra Amazon idag 🙂 🙂 Én av bøkene heter «The devil in the milk», heftig tittel på en bok…Det er bare å lese ivei fra og med imorgen 🙂

Håper alle hadde en like avslappende og energiladende påske som meg. For helt ærlig påsken er ikke altfor mye å skrive om 🙂 Haha, men det er sunt av og til å gjøre minst mulig!

Snart mai folkens 🙂

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!