Er det alltid bedre med en stor og tung bil selv om den er gammel?

Hvilken bil er lengst, en polo eller en yaris? Hm?? Fikk akkurat et spørsmål om jeg kunne parkere et annet sted i gata fordi ei jente påstod at hennes polo var lenger enn min yaris. Hæh, skulle min yaris være kortere? Fred gikk derfor ut og målte bilene med skrittmetoden, resultatet: like lange 🙂 🙂 Hva er enklest å si «kan ikke du parkere der borte fordi din bil er kortere enn min?» «Kan ikke du parkere på den plassen der fordi jeg er helt ærlig ikke så flink til å lukeparkere?» Med det siste spørsmålet mener jeg det er enklere å få svaret ja! Jeg kjørte nemlig forbi to mindre parkeringsplasser og suste inn på en stor åpning 🙂 🙂 Helt ærlig så er jeg flink til å lukeparkere, men noen ganger er det deilig å kjøre inn på en stor plass.

Her er et bildeutklipp fra www.tv2.no:

Apropos liten eller stor bil: sjekk filmen og revurder det der med størrelse og vekt når alder er en faktor som ikke tas med i betrakningen!

http://youtu.be/qBDyeWofcLY

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!