Et bilde kan lyve

Hva gjør jeg her? Bestiller mat på Burger King? NIKS! Jeg får en plastskje til å spise en soyayoghurt med!
Faktisk husker jeg ikke sist jeg spiste på Mc Donalds eller Burger King….men jeg husker sist jeg spiste lignende mat, det var i England for 2,5 år siden. Da spiste jeg Fish&chips på en lokalsjappe i en by som het York. Jeg husker jeg også kjøpte og spiste en spesiell havrepannekake i en by som heter Stoke. De skulle være kjent for den pannekaken men det var ikke noe spesielt godt 🙁

Noe av det som er artig med å reise er å spise nye ting 🙂 Men det går en grense for hva jeg er villig til å prøve av ny mat…..for de som kjenner meg og Fred så vet de at de ikke trenger å være bekymret for at vi ikke spiser god mat. Vi spiser ikke et standard norsk kosthold, men koser oss mat masse forskjellige matvarer 🙂
Her hos oss går ikke folk sultne ut døra! Og de spiser deilig mat 🙂

God kveldsmat!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!