S-kål!

Tja, det er noe med de fargene som fascinerer meg så forferdelig. Jeg er glad i farger og spesielt lilla, blått og grønt.
KJøpte et forkle på Åhlens igår som nå er tatt i bruk. Kjekt at maten står i stil til klærne 🙂Dette er rett og slett rødkål som er juicet! S-KÅL! Gleder meg til å servere dette til personer som er vant til «vanlig» mat….for å se reaksjonen på om de liker det eller ikke.

Har gjort og kjøpt masse kult og har spist så mye deilig og sunn mat de siste dagene! Huden er absolutt blitt penere på veldig kort tid. Det er en forandring man virkelig kan nyte…. Hva jeg holder på med?? Jo, jeg spiser mye andre matvarer og skal ha et prosjekt på ny mat. Rett og slett raw food, eller levende mat som er en betegnelse på at det ikke bare ikke er oppvarmet men også behandlet på en annen måte.
Jeg er spent!

Publisert under Ernæringstips, Juicing

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!