Eat your herbs!

Jeg vet at kosthold er noe som er veldig langt borte fra bevisstheten i disse dager p.g.a. det grusomme som har skjedd. Jeg vet vel ikke helt hva jeg skal skrive om det, men det er fantastisk med alle menneskene som reiser seg og viser støtte. Kjærlighet og tålmodighet som jeg skrev om på facebook er viktig, uansett hva det gjelder!

Samtidig med alt det grusomme hadde nettavisen en artikkel om Øverland andelslandbruk. Jeg og Fred er andelshavere og koser oss både der og hjemme (med urtene).
Alle bildene er hentet fra denne artikkelen fra nettavisen/side2.no

Dette er to utklipp fra artikkelen 🙂

De holder nå på og planlegger et nytt andelslandbruk i Sørkedalen i Oslo. Jeg anbefaler alle som er interessert i dette å sjekke siden til Andelslandbruk Norge. Nannestad og Skien er også pågang, men jeg er usikker på hvor langt det er kommet der.
Jeg og Fred skal endre kostholdet drastisk og planen er at jeg skal blogge endringen! Men nå har jeg ferie og jobber…..tro det eller ei!! Burde holdt meg langt unna kontoret, men dengang ei! Jaja, det blir fri til jul!

Håper disse bildene kan gi litt glede og anbefaler dere alle å komme dere ut i det grønne!

Gi kjærlighet!

Natta, hilsen Tina

Publisert under Hverdagsliv, Økologisk mat, Urter

2 comments on “Eat your herbs!

  1. lovelyliller.com on said:

    inspirerende. var på torget å kjøpte årets første grønnkål idag faktisk 😀

  2. Tina Hamelten on said:

    På hvilket torg selger de grønnkål? Grønnkål er jo noe av det beste man kan spise! De har sådd grønnkål på gården også, men den kommer ikke enda 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!