Vårt nye kosthold/vår nye diett!

Alt som er nytt er spennende og skummelt eller kun en av delene, skummelt eller spennende. Vel, vi skal bytte over til raw food en periode, da sier jeg foreløpig fordi jeg aner jo ikke hvordan det blir! Det er spennende og skummelt samtidig! De som kjenner meg lurer kanskje på hva jeg holder på med fordi Tina = kjærlighet til varm lunsj og middag! Jeg elsker det! Det blir nesten som at jeg skal si at fra nå står jeg opp klokken 7 hver morgen for å ta en treningstur??? For de som kjenner meg vet at det skjer ikke!!! Og om det skulle skje 1 gang så lar jeg det ikke bli en vane!!!

Vi endrer stue/kjøkken og gleder oss 🙂

Jeg skal ta dere med på reisen som jeg regner med kommer til å inneholde følgende ingredienser; masse matglede, frustrasjon over å endre vaner, frustrasjon over grønnsaksutvalget i norske butikker, glede over å lære nye ting, masse kommentarer fra familie og venner. Det å sette sammen et næringsrikt kosthold av «nye» matvarer, eller forresten ikke nye matvarer, men i et annet %-vist forhold enn det jeg har spist tidligere blir gøy! Det blir masse ny kunnskap, nye bekjentskaper og ukjente faktorer som gjør det hele spennende! 🙂

Ofte er det reisen i seg selv som er spennede, ikke det å komme frem til målet, andre ganger er det målet og ikke reisen som er det viktige. Uansett jeg setter ut på reisen! Og Fred, ja han er med!

Forresten, reisen inneholder vannvittige farger! I LOVE IT!

God sommer!

Hilsen TIna

Publisert under Hverdagsliv, Prosjekt urter og raw food, Urter

4 comments on “Vårt nye kosthold/vår nye diett!

 1. lovelyliller.com on said:

  woooooooow snakk om å gå kraftig til verks! lykke til!! 😀

 2. Silje Silje on said:

  Kult!! 🙂

 3. Silje Bjørnstad on said:

  Herlig!!! Gleder meg til å følge med!! 😀

 4. Tina Hamelten on said:

  Må gjøre det skikkelig når jeg først setter igang 🙂 Er spent på dette!

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!