Rosa søndag

Vi hadde besøk som tok med seg disse flotte rosene. Jeg lagde ferskpresset gulrot- og rødbetejuice og måtte jo bare ta et bilde av dette. Det høres muligens ikke godt ut, men det er det! Og jeg anbefaler dere å prøve det 🙂Vi var en tur innom Smart Club på lørdag og kjøpte diverse. Det på toppen er bl.a. rød ris, men den var ikke god. Skal vise dere pakningen slik at dere er advart 🙂

Et spørsmål som jeg gjerne vil ha svar på er følgende: Hodekål inneholder kalsium som tas godt opp i kroppen. Men når man juicer kål, hvor er da dette kalsiumet? Følger det juicen eller følger det avfallet som kastes? Hm, da er det bare å undersøke da…hvor kalsiumet sitter og hva som er mest sannsynlig…..har du løsningen – så si gjerne ifra!

God natt! Snart helg, eller helg og helg, jeg jobber jo lørdag også…. 🙂 🙂
God helg til dere da!

Publisert under Hverdagsliv

2 comments on “Rosa søndag

  1. Janne M on said:

    Hei, hei min gode venn ! tittet innom bloggen din 🙂 Godt å se deg i sammen med alle grønsakene 🙂 Håper livet er bra ! Savner at noen bare dukker opp sånn helt uten videre i kokkeklær og med ferdig Taco. Det var en hyggelig ovrraskelse fra du og Fred til meg og mine to kolegaer på ferja en sommer:-). Håper du får en fin uke ! All the best ! Klem

  2. Tina Hamelten on said:

    Skulle gjerne kommet igjen med en annen rett, men det blir liksom litt vanskelig når du er såå langt borte. Eller er det jeg som er borte?? Uansett er vi altfor langt borte fra hverandre! Jobbet du i natt, så kommentaren var lagt inn 10 over 5 på morgenen….

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!