Eplesvane

Publisert under Filmsnutt

2 comments on “Eplesvane

  1. camilla on said:

    hei 🙂 jeg er veldig interessert i kosthold og lurer på om du kunne laget et innlegg om hvordan du har utdannet deg til klinisk ernæringsfysiolog og om hvordan jobben fungerer?

  2. Tina Hamelten on said:

    Hei!
    Det skal jeg få til! Det er for meg et lite «mysterium» hvordan jeg havnet opp som klinisk ernæringsfysiolog faktisk. Jeg som ikke tenkte stort på hva maten inneholdt!

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!