Fancy a cup of sliming tea?

Det har ikke jeg lyst på iallefall. Vi kan jo bare vente til vinteren kommer, kulda setter inn og halsen slimer og surkler….Eller?
Jaja, dårlig humor…men de har vel glemt en «m» på pakningen.
Det fine med dette er jo at det viser at de fleste gjør feil…..

Dersom denne teen inneholder en viss plante er den ikke lovlig å selge utenom på apotek. Men jeg tittet ikke på pakningen….. 🙁

Høst og høstemeldinger!
På Øverland andelslandbruk får vi 1x pr. uke høstemeldinger som beskriver hva og hvor mye vi kan høste 🙂
Her har jeg høstet en squash som rett og slett hviler over skulderen p.g.a. formen 🙂


Fenikkel var kanskje ikke så vellykket 🙁 De ble litt små 🙁

Hvorfor sier vi at vi spiser gulrøtter?? Vi gjør jo ikke det! Se på bildet…..Vi spiser oransjerøtter, men det finnes gulrøtter, men de finner du vel aldri i butikken. Når ble begrepet forandret slik at alle tror de spiser gulrøtter??

Dessverre har jeg ikke sett noe til de lilla 🙁 Hadde vært så kult, men kanskje neste år!
Jeg gleder meg allerede til neste vår og starten på sykkelturer opp til øverland!

25.september er det høsttakkefest på Øverland. Gleder meg 🙂 Har satt meg villig til å kutte grønnsaker til middagen.

Hvordan det går med raw-food prosjektet? Joda, jeg er foreløpig best på juicing. Har liksom ikke kommet helt igang, men men, ett steg av gangen!
kan ialllefall fortelle at stangsellerijuice er ganske sterkt! Og at juice av stilker og blader på rødbeter ikke er godt!
Fortvil ikke, du må ikke spise slike ting fordi du skal begynne med raw-food!
Jeg begynner kanskje i en annen ende enn det mange andre ville gjort?? Jeg kjenner kun 1 annen person som spiser raw-food så jeg kan jo ikke akkurat si jeg har et miljø rundt meg som hverken inspirerer eller bidrar til forandring. Men det er jo slik mange har det uansett hvilken kostendring de gjør!

Neste uke skal jeg på kurs!

Publisert under Økologisk mat, Prosjekt urter og raw food

2 comments on “Fancy a cup of sliming tea?

  1. lovelyliller.com on said:

    har sett den derre teen på invandrerbutikken faktisk.. på rawfronten går det som før i ca 40%. blir stekt mye i stedet for dehydrert da siden jeg ikke har dehydrator.

  2. Tina Hamelten on said:

    Men når du begynte å spise mer rå mat, hva var det du begynte med? Hvilken type mat/retter var det du syntes var enklest å bytte til raw-food?

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!