Smoothieoppskrifter du kan nyte i helgen!

For ca. ett år siden bidro jeg til en artikkel i Dagbladet. Disse oppskriftene som er presentert i saken er så enkle og gode at det er latterlig enkelt å lage smoothie du får skryt for!


Jeg har ikke så voldsomt store armer som det ser ut til på neste bilde altså!!! Tynne armer har jeg ikke, men ikke SÅÅÅÅ store heller. Her har jeg tatt bilde fra avisenn i feil vinkel eller noe…..jaja 🙂

Dette kalte jeg en dessertsmoothie!


Enkel og UTROLIG GOD!!!Oppskriften til bildet med bringebær og kiwi kommer på neste bilde 🙂

Denne er også sinnsykt god!! Karakter 6!

Så til slutt en smoothie som kan fungere som et lite måltid i seg selv!

Kankje kan du bruke noen av disse oppskriftene i helgen???
De er :
1. enkle
2. supergode
3. sunne

So why not????

Til oppskriften med vannmelon og eplejuice brukte jeg denne juicen; «Sunniva Premium eplejuice fra Sydtyrol»

Kjør blenderen i gang i helgen!!

Publisert under Oppskrifter

2 comments on “Smoothieoppskrifter du kan nyte i helgen!

  1. Lovelyliller.com - Helse, livvstil og sunne oppskrifter on said:

    artig å ha sin egen sak i avisa 😀 smootier er nydleig da!

  2. Sandra Enger on said:

    Så fin blogg du har 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!