Avslappende og morsom pinse :)

Her kommer diverse bilder fra helgen!


Det var kaldt idag så jeg måtte bruke teppet rundt meg 🙂


Fred midt i ruccola og Namenia.


Her kommer årets økologiske jordbær og da er det bare å legge seg ned og vente!
Jeg spiser løvetannblomst!!!


Og henter rabarbra 🙂

Det var deilig med en liten ferie! Traff venninder jeg ikke hadde truffet på kanskje et år, bestevenninde som bor på Lillehammer (jeg vet, det er ikke så langt dit….). Fantastiske Anne Grethe som er superrettferdig og virkelig bryr seg om andre mennesker! Glad i deg Anne Grethe! Traff også ei venninde som for tiden bor i California et sted (husker ikke hvor). Håper virkelig vi ser mye mer til hverandre før hun reiser tilbake til USA i august!
Da er det bare å glede seg til neste helg!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!