Dagens lunsj

Lurt på hva en som jobber med ernæring spiser til lunsj? Vel , dette er ingen fasit, og det er jo så mange ulike dager…. Men idag gikk jeg hjem fra kontoret for å spise lunsj (bare 5 minutter unna :)) På veien hjem postet jeg testsvar og informasjon til oppfølgingsterapeuter og hjemme har jeg ordnet litt med Freds jobb. Så kombinert lunsj og jobb!


Jeg spiser ikke dette til lunsj hver dag. Det kommer jo an på hva som er i kjøleskapet og i fruktkurven vår. Men idag ble det altså linsesuppe, koriander, rose grapefrukt, en halv avocado samt kål- og stangsellerijuice 🙂 Det var dagens lunsj. Tar nesten ikke noe tilberedningstid heller for linsesuppen var jo ferdig kokt.
Ser det mye ut? Jeg har ikke tenkt å gå sulten fra lunsjen! Den saken er heeeeelt klar!

Middagen jeg lagde igår var suuuuupergod! Dere skal selvfølgelig få oppskriften, men kunne dere tenke dere at chili, rosmarin, ingefær, litt olivenolje og honning smaker fantastisk på kylling?? Nei? Men det gjør det. Maten fikk karakter 6 av 6 fra Fred!! Av meg selv fikk den 7 av 6, om jeg må få lov å skryte litt 😉 😉

Publisert under Hverdagsliv

1 comments on “Dagens lunsj

  1. Lovelyliller.com - Helse, livvstil og sunne oppskrifter on said:

    så meget godt ut dette. jeg brukte å spise noe ala det samme i en periode. avokado, grapefruit, egg og brødskiver 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!