Kan man spise seg freshere??

Ja, absolutt!
Jeg er ikke i tvil! Det er mange måter å gjøre det på. Man kan spise og bli mer attraktiv iløpet av noen uker, man kan spise for bedre solbeskyttelse og man kan spise for en sterkere hud som får rynker senere, ikke nå.

Her kommer noen klipp fra søndagens «spis deg vakker» – sak på kvinneguiden.no
Vel, jeg har startet dagen med en smoothie med diverse saker, chiafrø, mandler, valnøtter, banan, blåbær, skogsbærblanding, vann, geiteost og 2 sharon 🙂 Så nå skal jeg gå på kontoret og forsette et par prosjekter.
Som klinisk ernæringsfysiolog som jobber privat må jeg si hverdagen min er veldig variert.
Nå skal jeg skrive en beskrivelse på et mulig oppdrag til noen programmerere, snakke med en ernæringsterapeut om å sende oppfølgingskunder som har tatt matintoleransetest fra Yorktest ++
Jeg liker å organisere og det jeg gjør nå er å bygge et godt system! Det er viktig med gode systemer slik at man får brukt tid og energi effektivt. Alle som kjøper en matintoleransetest skal nemlig ha en oppfølgingssamtale. Tenk deg om du slår ut på masse matvarer på en matintoleransetest og skal kutte disse for en periode uten å ha noe støtte?? Det er ikke lett! Og heller ikke bra hvis man erstatter med feil matvarer og blir bra av symptomene som gjorde at man i det hele tatt tok en test – men blir feilernært… 🙁 🙁

Så her er det bare å komme seg på kontoret!
🙂 🙂

Publisert under Finere hud

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!