ELLE sommerfest

Sommerfesten var i år (igår) i residenshagen til den franske ambassaden på Skillebekk. Her kommer det bare noen få smakebiter fra festen. Resten av bildene kommer imorgen, for nå reiser vi til Gjøvik og skal være der til ikveld!
Siden jeg og Fred ikke bor så langt unna og vi ikke ønsket å gå rullet vi dit….

Jeg vet ikke helt hva som skjedde…jeg tror ikke nordmenn er vant til å se folk sykle med høye heler……2 biler stanset motoren da vi syklet forbi 😉
Men det er ikke noe problem å hverken løpe eller sykle med høye heler! Selv om jeg ikke anbefaler det hvis du er usikker på hvordan….siden jeg ikke vil være årsak til at du skader deg.

Det er ikke ofte jeg sitter ned mens andre pynter neglene mine! Jeg liker at de er naturlige, men jeg elsket også å våkne idag med nydelige lyseblå negler!

Nydelige Marion! Der ser du blåfargen på neglene. Jeg hadde litt problemer med å smile pent på bildet for jeg spiste…typisk meg!

Mer bilder kommer, men nå må jeg gjøre meg klar for å reise! Klokken 07.08 på morgenen……
Ha en fin fredag!

Publisert under Fest

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!