Bilder fra ELLE sommerfest 2012

Skal vi presentere maten eller folkene først?
Vi tar maten sist siden mennesker er viktigere enn mat!!!
Det tok ikke lang tid å ordne seg til festen! Fordi jeg i god tid på forhånd hadde bestemt hva jeg skulle ha på meg 🙂
Jeg sto ikke frustrert å kastet klær til høyre og venstre som man kan gjøre i frustrasjon om man ikke aner antrekket. DET har jeg prøvd flere ganger før 🙁

Festen var ikke langt hjemmefra, men det er mer slitsomt å gå enn å rulle – så vi syklet til den Franske ambassaden

2 biler stoppet (motoren altså) da vi kjørte forbi. Det hørtes ikke ut som om det var planlagt!! Jeg vet ikke helt om det var meg i kjole, høye heler og sykkellås rundt livet, Fred i nickers, eller kombinasjonen av oss to på sykkel som gjorde at bilistene mistet konsentrasjonen?!

Ved inngangen traff vi to herlige mennesker som vi kjente fra før, Sandra og Alain:

Signy som er sjefen for ELLE hadde en utrolig kul kjole i sort og gull,

og om du ikke så den godt nok på forrige bilde ser du den nærmere her

Sabrina Østli fra Blender Agency (agentur for masse flotte klesmerker) hadde så ren og klassisk stil! Jeg elsket Sabrinas klær! Hallo, hun jobber jo med klær, så det er ikke overrraskende at hun vet å kle seg! Min kjole fra Juicy Couture kommer fra Blender Agency!

Da blir dette en naturlig oppfølger fordi jeg bare elsker fargen. Marian Saastad Ottesen hadde matchende øyensminke og var nydelig!

Jenny Skavlan er kjent for å kle seg godt og er flere ganger kåret Norges best kledte kvinne. Jeg spør ikke hvorfor! Hun var veldig elegant og fresh igår også. Som dere ser mangler skoene på mitt bilde. Derfor låner jeg noen bilder på slutten av innlegget så dere får se i helfigur!

Jeg likte veldig godt kjolen til Silje (til høyre) fra Moods of Norway. Den var flott!

Tone hadde fresh og knall farge! Det er ikke lenge til hun kommer med en bok om cupcakes. Jeg var med under fotograferingen til boken og fikk smake litt her og der, nam nam. Flott presentert og flott smak! Det er en god sammensetning. Tenk på at noe smaker godt men «looks like shit», det er ikke akkurat fristende….

Maria Skappel hadde en søt hvit sommerkjole. Hun er gravid med sitt andre barn.


Dagens andre gravide….tadam: Johanna Grønneberg

Marion Ravn trenger nok ingen introduksjon….vakker og stilig!

Fred sammen med Thea Gulbrandsen

Fred og Mariann

Live Nelvik, Fred og Mariann

Da nærmer maten seg og det er naturlig å presentere superdamene Trine og Sara;


Fred og Øyvind fra Lifestyle magazine

Klar for litt mat?

Lilleasia i Hegdehaugsveien sto for maten. Min og Freds skrekk for sushi er borte…

Da hadde en flott kake, men den tok jeg ikke bilde av 🙁 Ikke spiste jeg av den hellet forresten, jeg spiste kun sushi med kveite, tunfisk, mango, avocado, kylling på spyd med sataysaus og frukt! Helt ærlig 🙂 No cake!

Det var ELLEs 15-årsjubileum i Norge, derfor syntes de det var natulig å ha feiringen i hagen til den Franske ambassades residens. Spørs om naboene er vant til lydnivået?!

De følgende bildene er hentet fra elle.no og er tatt av © Fotografene Kristin & VibekeELLES redaksjon!

Kos deg på St. Hans!

Publisert under Fest

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!